Audities

Audities

nov 15, 2018 | Blog

Om te zorgen dat iedereen een leuke rol krijgt hebben we bij Me On Stage ieder jaar de gelegenheid om auditie te doen. Deze audities zijn niet verplicht. De audities zijn voornamelijk om ervaring op te doen en om iedereen een kans te bieden om zichzelf individueel aan de docenten te laten zijn. Indien er leerlingen zijn die graag voor de hoofdrol(len) willen gaan, raden we aan om sowieso auditie te doen. Aan de hand van de lessen in oktober, november en de audities worden de rollen verdeeld. Dit is voor ons als docenten altijd een hele klus omdat we iedereen tevreden willen houden. We proberen daarom goed te kijken welke rollen bij wie passen en houden we rekening met de voorkeuren van de leerlingen. De laatste week voor de kerstvakantie worden de rollen bekend gemaakt en gaan we gezamenlijk het script lezen. Na de kerstvakantie gaan we in het nieuwe jaar aan slag met het maken van de musical.

We wensen iedereen veel succes met de audities!