Rollen verdelen

Rollen verdelen

dec 20, 2018 | Blog

Nadat de docenten twee weken lang hebben gekeken naar de audities, kwam de zware taak om de rollen te verdelen. Ieder jaar is het weer een lastige klus omdat er een aantal hoofdrollen zijn en meerdere bijrollen. De docenten proberen iedere musical rekening te houden met de rolverdeling van het jaar ervoor, zodat niet ieder jaar dezelfde leerlingen weer een hoofdrol hebben. Natuurlijk blijft dit elke keer weer lastig, maar de docenten doen hun uiterste best. Helaas kunnen we niet altijd iedereen tevreden houden, maar we proberen te kijken naar een rol waarin iedereen kan uitblinken. Deze week zijn alle rollen verdeeld en we hopen dat iedereen zich goed kan vinden in zijn/haar rol.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie, prachtige kerstdagen en natuurlijk een muzikaal en gezond 2019. In het nieuwe jaar gaan we van start met het maken van de musical Oh Sandy.