Kleding

Kleding

feb 13, 2019 | Blog

Sinds een aantal weken zijn we druk bezig met het verzamelen van alle kledingmaten van onze leerlingen.

Natuurlijk willen we zo snel mogelijk gaan beginnen met het kopen/maken van de kleding. Ieder jaar maken we per rol een mood-bord. Deze mood-bords maken we door veel te kijken naar de kleding in de originele film en musical. Met wat eigen creativiteit en de hulp van Pinterest krijgen de mood-bords steeds meer vorm. Zodra alle mood-bords klaar zijn gaan we op zoek naar passende kleding in winkels en online. Indien we iets niet kunnen vinden kopen we bijpassende stof en maken we het zelf. 

Aangezien we met kinderen en volwassenen werken, worden er voor sommige rollen de outfits gekocht in twee verschillende maten. Indien de maten enigszins dicht bij elkaar liggen, wordt er maar een stuk gekocht. Ieder jaar is het weer passen en meten qua maten, maar de kleding ‘ontwerpen’ en kopen is ieder jaar iets waar we naar uit kijken.