Musical voor volwassenen

Musical voor volwassenen

okt 8, 2019 | Blog

Ben jij 18 jaar of ouder? Houd je van zingen, dansen, toneelspelen of theater? Doe dan mee met Me On Stage! Me On Stage is niet alleen voor kinderen, wij hebben ook een volwassengroep.

In The Mix

Jarenlang kregen we van ouders de vraag waarom Me On Stage nog niet bestond toen zij klein waren. Ook vanuit leerlingen die moesten stoppen omdat ze 18 jaar waren was er veel vraag naar. Om deze redenen hebben we sinds een aantal jaren een groep vanaf 18 jaar genaamd, In The Mix. Het maakt niet uit of je talent hebt of niet, zolang je er maar plezier in hebt. Ieder jaar maken we in Panningen en Bergeijk een musical met ongeveer 25 tot 30 deelnemers.

Onder leiding van twee docenten krijg je in november zang-, dans-, en toneellessen. Voor iedereen die graag een bepaalde rol wil spelen in de musical hebben we de mogelijkheid om auditie te doen. Door deze audities en de lessen in november maken de docenten een rolverdeling. Eind december wordt deze bekend gemaakt en hierna gaan we gezamenlijk het script lezen. Vanaf januari tot en met juni werken we aan de voorstelling die je in juni opvoert in het theater. In The Mix is samen zingen, dansen en toneelspelen, maar gezelligheid staat ook hoog in het vaandel.

Open les 5 november

Voor alle geïnteresseerden in In The Mix organiseren we op 5 november een gratis open les. Tijdens een open les is iedereen welkom om te kijken of het iets voor hem/haar is. We gaan zingen, dansen en natuurlijk acteren. Aan het eind van de les is er ook de mogelijkheid om meer informatie te krijgen en vragen te stellen. Ben jij benieuwd of In The Mix iets voor jou is? Kom dan op dinsdag 5 november van 20.00u tot 22.00u naar De Kattendans in Bergeijk of naar DOK6 in Panningen. 

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op.