Onze docenten

Onze docenten

nov 7, 2019 | Blog

Me On Stage heeft dit jaar in totaal twaalf groepen en deze lessen worden gegeven door onze geweldige docenten. Zonder hen zou dit niet mogelijk zijn. Vandaag vertellen we wat meer over onze docenten.

Brabant

In Brabant worden de lessen van de kinderen op maandag, dinsdag en woensdag gegeven door Danaë Claes en Liza van Eerden. Danaë en Liza zijn in 2010 samen begonnen als stagiaire bij ‘Wanna Play’. Ze zaten beide op de acteursopleiding in Eindhoven en vonden samen deze stage. Gedurende de jaren bleven Danaë en Liza bij Wanna Play werken naast school. Toen ze beide afgestudeerd waren konden ze een aantal uur in de week blijven lesgeven. Danaë hielp vanaf 2010 als productieassistent ook mee met de productie. In 2014 stopte de voormalige productieleider en nam Danaë haar werkzaamheden over. Sinds 2015 geven Liza en Danaë samen alle lessen in Brabant.

Aangezien er dit jaar een extra groep bij kwam op donderdag werd Nikki Buitelaar aan ons docententeam toegevoegd. Nikki heeft vroeger zelf meegespeeld bij Me On Stage was al bekend bij ons. Ze kwam een aantal jaren geleden stagelopen vanuit de dansopleiding die ze volgde. Nadat ze afgestudeerd was heeft ze afgelopen jaar lesgegeven in Panningen. Aangezien Liza niet beschikbaar was op donderdag om les te geven was Nikki een makkelijke keuze.

Op dinsdagavond worden de lessen van de volwassengroep in Bergeijk gegeven door Eva van der Kraan en Liza van Eerden. Eva is sinds vorig jaar werkzaam bij Me On Stage en heeft toen ook de regie en zang gedaan van de musical Oh Sandy. Een leuk weetje is dat Eva in Sisters Act ook een nummer heeft gezongen bij Me On Stage (toen D-Stage).

Me On Stage

In 2012 kwam de naamsverandering en gingen we Me On Stage heten. Met een grootste musical, ‘Sisters Act’, kwamen er diverse nieuwe groepen bij. Vanaf 2013, met de musical Hakuna matata, is Me On Stage zich ook gaan vestigen in Panningen, in Limburg. De jaren erna groeiden we wederom en gaven we ook lessen in Venray en Horst aan de Maas. De musicals die volgden waren Hairspray, Assepoester, The Prince of Oz, Belle en de Betoverde roos en Oh Sandy.

Bij de musicals vanaf Assepoester t/m heden hebben we geprobeerd om de musicals meer van onszelf te maken. Dit doen we door diverse extra rollen te schrijven, nieuwe liedjes toe te voegen en de verhaallijn aan te passen. We merkten dat het heel leuk is voor de kinderen om een bekende musical te spelen, maar dat het ook leuk is om je eigen draai eraan te geven. Zo hebben we bijvoorbeeld in 2016 de musical The Wiz gepakt, maar met de muziek van Prince.

 

Limburg

In regio Limburg worden de lessen op maandag, dinsdag en donderdag gegeven door Kyara Verbunt en Janneke Saris. Kyara heeft de theateropleiding gedaan in Eindhoven en kwam als stagiaire in 2013 bij ons binnen. Uiteindelijk kwamen er steeds meer groepen bij in Limburg en kon Kyara deze lessen gaan geven. Kyara geeft sinds vorig jaar op woensdag in Panningen ook de spellessen en op maandag, dinsdag en donderdag dans. Op woensdag geeft Kyara samen met Nikki Buitelaar les die ook in Brabant lesgeeft.

Na een aantal wisselingen van spel/zangdocenten kwam Janneke in 2017 bij ons team. Janneke geeft, net zoals alle docenten, met heel veel enthousiasme les en brengt deze ook over naar de kinderen. Bij Janneke krijgen de kinderen spellessen, maar ze geeft ook zangles. Janneke geeft zelf ook muzieklessen op basisscholen in Limburg. Janneke geeft samen met Kyara ook de lessen aan de volwassengroep, In The Mix, op dinsdagavond.

We hebben sinds een aantal jaren een vast team en dat zorgt ervoor dat iedereen goed op elkaar ingespeeld is. Dit is heel fijn voor de samenwerking onderling en natuurlijk ook voor de kinderen. We zijn heel erg trots dat we zo’n fijn en hecht team hebben! 

Wil je graag stage lopen of werken bij Me On Stage? Neem dan contact met ons op.