Audities

Audities

nov 26, 2019 | Blog

Bij Me On Stage is iedereen welkom. Maar toch zijn er audities voor de hoofdrollen. Hoe dat zit, dat leggen we in deze blog aan je uit.

Iedereen welkom

Het voordeel van Me On Stage is dat iedereen mee kan doen. Bij diverse andere musicalscholen moet je eerst auditie doen om mee te kunnen doen. Er wordt dan tijdens de auditie gekeken of je talent bezit waar zij mee kunnen werken. Helaas bezit niet iedereen talent om goed te zingen, dansen of toneel te spelen. Bij andere musicalscholen betekent dit dus dat je niet mee mag doen. Bij Me On Stage hebben we géén audities. Als jij je voor Me On Stage aanmeldt, dan speel je sowieso mee in de musical. Wij zorgen ook dat er voor iedereen een rol is, zodat iedereen zijn/haar eigen aandeel heeft in de musical. Natuurlijk zijn er hoofdrollen met veel tekst en solozang en er zijn bijrollen met wat minder tekst, maar meer ensemble dans en zang. Op deze manier zorgen we dat iedereen een aandeel heeft in de voorstelling en zich kan inleven in zijn/haar rol.

 

Audities

Toch hebben we bij Me On Stage audities, je vraagt je vast af hoe dat zit. De audities bij Me On Stage zijn niet verplicht. Ze zijn voornamelijk voor degene die een hoofdrol willen. Het is voor de docenten erg fijn om hem/haar apart van de groep te zien toneelspelen en zingen. Ook als je geen hoofdrol wil, is een auditie doen een goede ervaring. Een audities is vaak erg spannend. Tijdens onze lessen bieden we onze leerlingen de mogelijkheid om te ervaren hoe een auditie in zijn werk gaat. Als je al een keer ervaren hebt hoe een auditie gaat, dan kan je je vaak beter voorbereiden voor een professionele auditie. Tijdens een auditie kan je veel last hebben van zenuwen, een trilling in je stem of klamme handjes. Natuurlijk blijft auditie doen altijd spannend, maar zodra je dit een keer ervaren hebt, weet je beter wat je kan verwachten. Ben jij al klaar voor jouw auditie? TIP: Zorg dat je goed voorbereid bent voor je auditie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

 

Ben jij benieuwd of Me On Stage iets voor jou is? Instromen kan nog t/m februari.
Vraag hier een gratis proefles aan!