Kaartverkoop

Kaartverkoop

mrt 5, 2020 | Blog

Deze week is onze kaartverkoop van start gegaan. Sinds woensdag 4 maart vanaf 16.00u is het mogelijk om kaarten te bestellen voor de voorstelling van ‘De angstaanjagende Oger’. 

De angstaanjagende oger

Dit jaar presenteert Me On Stage een musical met vooral veel humor genaamd ‘De angstaanjagende Oger’. Het verhaal neemt je mee naar een fantasierijke wereld vol sprookjesfiguren en een groot groen ‘monster’. Op een dag wordt het groene monster, genaamd Shrek, wakker en ziet hij dat alle sprookjesfiguren in zijn moeras zijn gedumpt. Om te zorgen dat hij weer rustig in zijn eentje kan genieten van zijn moeras, gaat hij op pad naar heer Farquad. Om zijn moeras terug te krijgen moet Shrek voor hem een prinses redden.  Samen met een praatgrage ezel gaat Shrek op pad om de prinses te redden. Zal het ze lukken om de prinses te redden en zijn moeras terug te krijgen? En is Shrek echt zo’n monster zoals iedereen denkt?

 

Kaarten kopen?

Kom jij kijken naar deze geweldige musical? De voorstelling is te zien op 30 of 31 mei, 6, 7, 13 of 14 juni in Theater de Kattendans in Bergeijk of op 20, 21, 27 & 28 juni en 4 & 5 juli in DOK6 in Panningen. Iedere dag is de voorstelling te zien om 14.30u en 19.00u. Op zondag 14 juni worden de voorstellingen vervroegd i.v.m. de wedstrijd van Nederland (EK). De voorstellingen zijn dan om 13.00u en om 18.00u.

Kaarten zijn te koop bij Theater de Kattendans of DOK6 voor € 9,- per stuk (14 juni & 5 juli € 11,-). Bestel ze via www.kattendans.nl of www.dok6.eu of via de theaterkassa/receptie bij de Kattendans of DOK6.

Wil jij volgend jaar ook meespelen in een geweldige musical? Vraag dan hier een gratis proefles aan.