Coronavirus

Coronavirus

mrt 11, 2020 | Blog

Laatste aanpassing: dinsdag 24 maart

Het coronavirus is dagelijks in het nieuws en wij volgen de richtlijnen en ontwikkelingen van het RIVM op de voet. Indien er meer informatie is zullen we dit bericht aanvullen.

Ons beleid

Vervelend nieuws, in verband met het sluiten van diverse locaties door de richtlijnen van het RIVM en het kabinet omtrent het coronavirus zijn we genoodzaakt om alle lessen t/m 6 april te annuleren.

Diverse locaties, Den tref en de Kattendans, sluiten per direct haar deuren. Gezien meerdere locaties gesloten zijn hebben we besloten om hier één lijn in te trekken. Om deze reden annuleren we alle lessen van Me On Stage t/m 6 april. Dit is overmacht waar we niets aan kunnen doen. Het is natuurlijk hartstikke vervelend, maar laten we hopen dat we op deze manier de uitbraak van het virus kunnen inperken.

Blijf in de tussentijd thuis alle dansen en liedjes oefenen via YouTube. Herhaal je teksten en scènes zodat deze niet worden vergeten. Op deze manier kunnen we na de sluiting verder gaan werken, in plaats van dat we vooraan moeten beginnen. Hou de mail in de gaten voor eventuele verdere informatie.

UPDATE 24 maart

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren is er besloten dat evenementen t/m 1 juni verboden zijn. Dit heeft ook ernstige gevolgen voor de doorlopen en voorstellingen van Me On Stage. Wat deze gevolgen precies inhouden kunnen we nog niet te zeggen. 

Dit houdt in ieder geval in dat de generale en voorstellingen van 28, 29, 30 en 31 mei komen te vervallen. Natuurlijk zijn we hiervoor druk bezig om vervangende data te vinden.

Wij willen jullie via deze weg in ieder geval laten weten dat we er druk mee bezig zijn. We laten jullie eind deze week meer weten. Mochten er voor die tijd vragen zijn dan horen we het graag.

 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat uiteraard graag. Neem contact met ons op via het contactformulier of via info@meonstage.nl