Coronavirus

Coronavirus

mrt 11, 2020 | Blog

Laatste aanpassing: dinsdag 7 april

Het coronavirus is dagelijks in het nieuws en wij volgen de richtlijnen en ontwikkelingen van het RIVM op de voet. Indien er meer informatie is zullen we dit bericht aanvullen.

Ons beleid

In verband met het sluiten van diverse locaties door de richtlijnen van het RIVM en het kabinet omtrent het coronavirus zijn we genoodzaakt om alle lessen t/m de meivakantie te annuleren.

Blijf in de tussentijd thuis alle dansen en liedjes oefenen via YouTube. Herhaal je teksten en scènes zodat deze niet worden vergeten. Op deze manier kunnen we na de sluiting verder gaan werken, in plaats van dat we vooraan moeten beginnen. Hou de mail in de gaten voor eventuele verdere informatie.

UPDATE 7 april

Vorige week is er bekend gemaakt dat de maatregelen van 6 april verlengd worden t/m 28 april. Dat betekent dat er in ieder geval géén lessen zijn t/m 3 mei i.v.m. de meivakantie.

Op 21 april zal er meer informatie volgen vanuit de overheid over hoe het vanaf de 28e verder gaat. We wachten tot die tijd met knopen doorhakken. Dit omdat we, het liefste, de voorstellingen laten staan zoals ze nu gepland staan. Ondertussen zitten we niet stil. We hebben onze opties namelijk de afgelopen weken duidelijk op een rij gezet.

Het is natuurlijk nog steeds afwachten hoe het zal verlopen. Maar, uiteindelijk zullen we de voorstellingen spelen, hoe dan ook ;-). Misschien in een iets andere setting dan we gewend zijn, maar spelen zullen we!

Voor degene die een solo hebben, willen we vragen of jullie en filmpje willen maken. Stuur deze naar ons toe zodat we feedback kunnen geven en er op deze manier er toch aan kunnen werken. 

Voor nu wensen we iedereen heel veel gezondheid toe. Indien er meer informatie is dan zullen we jullie weer op de hoogte stellen. 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat uiteraard graag. Neem contact met ons op via het contactformulier of via info@meonstage.nl