Geen lessen

Geen lessen

apr 9, 2020 | Blog

Al vier weken zitten we nu zonder lessen. In de zomervakantie zijn we dit wel gewend, maar zo midden in het seizoen natuurlijk niet. 

Onwerkelijk

De afgelopen weken voelen nog steeds onwerkelijk. Het voelt alsof we iedere ochtend wakker kunnen worden en alles weer ‘normaal’ is. Dat we dan weer lekker les kunnen geven zoals alle docenten van Me On Stage met heel veel liefde en plezier doen. Wij missen het enorm!

Gelukkig leven we in een tijdperk met heel veel mogelijkheden. We zijn daarom zo snel mogelijk begonnen met het maken van instructie video’s. Via de video’s leggen we stap voor stap een dans of liedje uit, net zoals dat normaal in de lessen gaat. Daarnaast nemen we de dans/liedje ook los op zodat je deze op muziek kan gaan oefenen als je de passen/zang onder de knie hebt. Op deze manier kunnen we toch nog een beetje les geven.

Positief blijven

Natuurlijk snappen we heel goed dat het lastig is. Maar wij blijven positief! Wij hebben er alle vertrouwen in dat we uiteindelijk een gave musical gaan neerzetten. Het belangrijkste nu is dat we allemaal gezond blijven.

Blijf ondertussen thuis oefenen met dans, zang en spel. Op deze manier kunnen we dalijk als we weer les mogen/kunnen geven doorwerken i.p.v. ‘opnieuw’ beginnen. Mocht er iets niet duidelijk zijn, vraag het ons, daar zijn we voor!

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid toe en hopelijk zien we elkaar weer snel! Blijf positief en blijf gezond!

Veel liefs,
Danaë, Kyara, Liza, Janneke, Nikki & Eva.

 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat uiteraard graag. Neem contact met ons op via het contactformulier of via info@meonstage.nl