Lessen hervat

Lessen hervat

mei 28, 2020 | Blog

Vanaf dinsdag 2 juni kunnen we eindelijk de lessen van Me On Stage weer hervatten!

Geduld

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van heel veel geduld. Iedere persconferentie zaten we vol spanning te kijken of er meer duidelijkheid werd gegeven omtrent de culturele sector. Wij sprongen een gat in de lucht toen we hoorde dat de culturele sector open mocht voor max. 30 personen. Natuurlijk betekent dat we diverse aanpassingen moesten maken voor de lessen. Maar dat hebben we er heel graag voor over. Het was even afwachten aangezien we met Me On Stage op diverse locaties lesgeven. Ook bij de locaties moest het natuurlijk mogelijk zijn om de lessen weer te hervatten. Gelukkig kregen we daarvoor groen licht en konden we deze week het goede nieuws naar buiten brengen.

Lessen

De komende periode zullen we de lessen hervatten tot aan de zomervakantie. We hebben besloten om de lessen in de zomervakantie niet door te laten lopen omdat we verwachten dat veel gezinnen toch, wellicht in eigen land, op vakantie gaan. Na de zomervakantie pakken we de lessen weer op. Wanneer deze precies starten en tot wanneer deze doorlopen is even afwachten. Zodra er nieuwe data bekend zijn voor de voorstellingen zullen we de data van de repetities en voorstellingen communiceren. 

Alle docenten hebben heel veel zin om weer aan de slag te gaan. De komende tijd zullen we tijdens de lessen veel gaan herhalen. Daarnaast gaan we ons ook richten op rolverdieping en inleving bij de scènes. Wij hopen dat alle leerlingen/deelnemers er ook weer heel veel zin in hebben! Ondanks dat dit seizoen anders loopt dan gepland, gaan we er weer een mooie musical van maken! Wij hebben alle vertrouwen in jullie dat dat helemaal goed gaat komen!

Wij wensen iedereen nogmaals heel veel gezondheid toe en zien elkaar weer snel!

 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat uiteraard graag. Neem contact met ons op via het contactformulier of via info@meonstage.nl