Kleding

Kleding

jun 9, 2020 | Blog

De voorstellingen krijgen steeds meer vorm. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de kleding.

Benodigdheden

Ondanks dat de nieuwe speeldata nog niet duidelijk zijn, is het belangrijk om de benodigdheden voor de voorstellingen klaar te hebben. Daarom zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met de kleding. In eerste instantie zouden we diverse kleding zelf maken, maar helaas is dat erg tijdrovend en kost het veel geld. Daarom hebben we besloten om veel kleding dit seizoen online te bestellen. Zijn jullie al benieuwd hoe de kleding van jouw rol eruit gaat zien? 

 

Feestkleding365.nl

Dit jaar bestaat de kleding voornamelijk uit diverse sprookjes- en fantasiefiguren. Er zijn per rol veel verschillende kostuums te vinden, dus het was even puzzelen voor welke stijl we gingen. Er is online ontzettend veel  te vinden en al snel kwamen we uit bij de onderstaande website. Ze hadden hier erg veel artikelen die we nodig hadden en we konden dus in één keer een hele hoop bestellen. In samenwerking met www.feeskleding365.nl hebben we een kortingscode mogen ontvangen, ook voor onze leerlingen. Ben je dus van plan om verkleedkleding te bestellen? Neem dan even contact met ons op voor een kortingscode van 10%! 

 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat uiteraard graag. Neem contact met ons op via het contactformulier of via info@meonstage.nl