In The Mix

In The Mix!

Ben jij ouder dan 18 jaar? Woon jij in de buurt van Panningen of in de omgeving van Bergeijk? Houd je van zingen? Ben jij een echte dansfanaat? Of heb je een passie voor theater?
Dan is IN THE MIX iets voor jou!

IN THE MIX is de volwassengroep van Me On Stage (18+) en start vanaf januari op maandagavond in Panningen en op dinsdagavond in Bergeijk. Onder begeleiding van de docenten ga je samen met een toffe groep, in een half jaar naar een prachtige musical toe werken.
In totaal zijn er +/- 20 repetities, twee doorlopen van vier uur, één generale en twee voorstellingen. De kosten bedragen € 150,-

Vanaf januari iedere week les
Maandagavond 20.00-22.00 uur bij DOK6 in Panningen
Dinsdagavond 19.30–22.00 uur bij Theater de Kattendans in Bergeijk

De docenten
In Panningen krijg je les van Janneke Saris (spel en zang) en Kyara Verbunt (dans). In Bergeijk worden de lessen gegeven door Eva van der Kraan (spel en zang), Liza van Eerden (dans en zang) en Nikki Buitelaar (dans) in Theater de Kattendans in Bergeijk.

Iedereen boven de 18 jaar is welkom! Dus ook mama’s, papa’s, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, opa’s of oma’s! Ben jij benieuwd of IN THE MIX iets voor jou is? Vraag dan via de aanmeldpagina een gratis proefles aan.