Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje

bij Me On Stage

Hoe tof is het dat jij je kinderfeestje kan vieren in Me On Stage-stijl? Vind jij het ook zo leuk om te zingen, dansen en toneel te spelen? Geef je kinderfeestje dan bij Musicalschool Me On Stage!

De feestjes worden gepland op een dag en tijd in overleg met jullie. We kijken samen naar de mogelijkheden, plannen het feestje en maken er een top feestje van zodat jouw zoon of dochter een fantastische verjaardag heeft!

Zingen, dansen & toneelspelen!

 

Vind jij het ook zo leuk om te zingen, dansen en toneel te spelen?! En wil jij jouw verjaardag op een theatrale manier vieren?

 

Er is keuze uit een dans & zang-, toneel- of musical feestje. Je krijgt van ons aan het begin van je feestje een lekkere cupcake en daarna gaan we lekker zingen, dansen of toneelspelen. Samen met de docent werk je aan een dans, liedje of toneelstukje die je aan het eind van de dag mag opvoeren.

Indeling

14.00 – 14.30
Cupcake versieren en lekker opeten

14.30 – 15.30
Dans-, zang- of toneelles

15.30 – 16.00
Cadeautjes uitpakken en een zakje chips

16.00 – 16.30
Omkleden voor het optreden en een rondleiding door het theater

16.30 – 17.00
Optreden!

Gedurende het kinderfeestje is er onbeperkt ranja.

Wanneer?

Kinderfeestjes kunnen gepland worden op vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag. Andere dagen en tijden in overleg.

Kosten

De kosten van een kinderfeestje zijn € 12,50 per kind, met een minimum van 7 kinderen. Indien het feestje last-minute wordt aangevraagd kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.