Aanmelden

OH SANDY!

Dit seizoen wagen we ons aan een van de vetste musicals in tijden, Grease! Dit jaar bestaat Grease 40 jaar en deze musical kan natuurlijk niet aan ons lijstje ontbreken.

In de zomervakantie hebben we hard gewerkt aan het script. We hebben het weer omgegooid, bewerkt en herschreven. Er zijn verschillende rollen toegevoegd en scenes bij bedacht. Ons nieuwe, verfrissende script krijgt de naam OH SANDY. Natuurlijk kunnen we deze musical niet spelen zonder nummers zoals Greased Lightning!! Alle grote hoofdrollen blijven er natuurlijk in, maar er komen ook nieuwe rollen bij.

Een nieuw schooljaar begint op de Rydell High school. In de zomervakantie heeft dé hunk van de school, Danny Zuko, het meisje van zijn dromen ontmoet, Sandy. Hij denkt haar nooit meer te zien en schept erg op over haar tegen zijn vrienden. Wanneer de school begint komen Sandy en Danny elkaar plotseling weer tegen. Sandy kent Danny als een romantische en lieve jongen, maar op school staat hij bekend als een stoere macho. Wanneer ze elkaar weer ontmoeten, botsen hun imago’s. Danny wil het liefst Sandy weer in zijn armen nemen, maar hij is als de dood dat zijn reputatie eraan gaat. Hij doet enorm bot en arrogant tegen haar, en zegt dat hij haar niet kent. Ze gaan uit elkaar, maar dit is eigenlijk niet wat hij wil en zal haar voor zich terug moeten proberen te winnen.